Pazar günü oynanan Artvin Hopaspor -  Düzcespor maç öncesinde Düzcespor’u ve taraftarlarımızı iyi karşılayan Artvin Hopaspor maç sonrasında bunların tersini yaptılar. Müsabakayı 1-0 önde iken güle oynaya davranan Artvin Hopaspor yöneticileri ve taraftarları, attığımız gol sonrasında sahanın içi ve dışını karıştığı görüldü.  Artvin Hopaspor taraftarları sahaya ellerine ne geçtiyse atarken oyuncularımıza ve maçın hakemine  şişe yağmuruna tuttular.



Müsabaka sonrasında Düzcespor yönetim kurulu üyesi İslam Keleş soyunma odasına giderken saldırıya uğradığı gözlerden kaçmaz iken yapılan çirkeflikler göz önüne serildi. Türkiye Futbol Federasyon gözlemcileri Düzcespor’a küçük bir çakmak yüzünden altı bin TL ceza keserken Artvin Hopaspor kulübüne ne ceza verecek merak konusu.
 
Artvin Hopaspor galip gelirken centilmenlik örneği gösterirken golü kalesinde görünce çılgına döndükleri görüldü. İlk yarıda Artvin Hopaspor-Düzcespor maçını Düzce 18 Temmuz stadyumunda kazanmasına rağmen Düzce taraftarları  ve Düzcespor yönetim kurulu Artvin Hopaspor yöneticilerini ve taraftarlarını alkışlarla uğrandıklarını çabuk unutulmuş.