Düzce Süper Amatör Ligi takımlarından Elmacıkspor ile Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yeniçağspor’u karşı karşıya getiren hazırlık maçı Bolu’da oynandı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Elmacıkspor 10 ve 17.dakikalarda iki kez net gol pozisyonunu değerlendiremedi. 32.dakikada ender gelişen  Yeniçağspor atağında Ferit takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Elmacıkspor oyunu karşı kaleye yıktığı anlarda Yeniçağspor kontratak  sonucunda durumu 2-0 yaptı. 43.dakikada Elmacıkspor yüzde yüz golü atamayınca devre Yeniçağspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.      
                       
İkinci yarıya iyi başlayan Elmacıkspor 52.dakikada Salih ile farkı bire indirdi.64.dakikada sahanın en iyilerinden Salih kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak oyunda dengeyi getirdi.83.dakikada Elmacıkspor karşı kalede Oğuzhan ile bir gol daha bulunca müsabakada 3-2 öne geçti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Müsabakayı Elmacıkspor 3-2 kazanmayı bildi.

Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Elmacıkspor Teknik Sorumlusu Mustafa Dursun Bal takımı olan Yeniçağspor’u yendikleri için mutlu olduklarını söylerken ortaya konulan oyundan memnun olduğunu ifade etti. Dursun, savunmada bazı aksaklıkların olduğunu söylerken bunu ileriki maçlarda düzelteceklerini vurguladı. Dursun, savunmadaki eksikliklerin temel sebebi olarak Şener gibi tecrübeli oyuncunun olmayışı olarak değerlendirdi. Onun takıma katılmasıyla savunmadaki aksaklık düzeleceğini vurguladı.