Dört sezon önce Beyköy Belediyespor'dan Düzcespor'a gelen Kaptan Serkan'ın adı Düzcespor'la özdeşleşti. Büyük fedakarlık yaparak Düzcespor'u 4 sezondur Süper Amatör ve Bölgesel Amatör'de yalnız bırakmayan Kaptan Serkan, Düzceli taraftarların sevgilisi olmayı başardı.

 

Sahadaki davranışları, efendiliği, mücadelesi, savaşcı kimliğiyle ön plana çıkan Kaptan Serkan'ın Düzcespor'un 3.lige çıkmasında büyük payı oldu. Kaptan Serkan sezonun değerlendirmesini şu şekilde özetledi. Sezon başında sezonu geç açtıklarından dolayı lige iyi giremediklerini söyleyen Kaptan Serkan, “Zaman zaman inişli çıkışlı grafikler çizdiysekte ilk yarıyı iyi yerde bitirdik. İkinci yarıya hazırlanmak için Antalya'ya gittik. Burada çok iyi bir hazırlık geçirdik. İkinci yarıya ilk yarıdan daha iyi girmeyi başardık. Belli bir seri yakaladıktan sonra bir anda 5 puan öne geçtik. Daha sonra içeride iyi oynamamıza rağmen Çıksalın maçında yenildik. Bir sonraki haftada deplasmanda Sultangazispor'a kötü oyundan sonra yenilip bir anda geriye düştük. Son altı haftada bütün takım olarak maçları kazanacağımızı birbirlerimize söz verdik.” dedi.

Kaptan Serkan, “Son altı müsabakayı kazanıp mutlu sona ulaştıklarını belirterek şampiyonlukta en fazla taraftarın payı olduğunu söyledi. Kaptan Serkan sezon başından beri kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Haber:Y.SEVER