Düzcespor'un yeni Başkanı ile birlikte sorunların nasıl çözüme ulaştırılacağı merakla bekleniyor. Konu ile ilgili olarak Beyköy Belediyespor Antrenör'ü Mustafa Yıldırım endişelerini dile getirdi. Şu ana kadar Vekillerin ve Valinin elini taşın altına koymadığını belirten Yıldırım, Mustafa Yımaz'ın Başkanlığa gelmesiyle birlikte daha ciddi çalışmalar yapıldığını kaydetti. Düzcespor'un işinin bu sezon geçen sezondan daha zor olduğunu vurgulayan Yıldırım, belirli bir bütçenin yapılması gerektiğine değinerek, sıcak paraya ihtiyaç olduğunu vurguladı. Bir an önce transferin yapılması gerektiğini söyleyen Yıldırım, “ Eski Başkan Hasan Aktürk başkanlık görevine birilerinin vasfıyla gelmişti. Aynı şeylerin Mustafa Yılmaz için olmasını istemiyorum. Geçen sezon yaşananların yaşanmamasını istiyorum.” dedi.

''Para olduğu zaman kimse davet etmiyor''

Miletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun yaptığı, “ Amatör Kulüpler enerjilerini Düzcespor'a yöneltmeli, Düzceli oyuncuların takımda yer almaları gerekiyor.” şeklindeki açıklamalara cevap veren Beyköy Belediyespor Antrenörü Mustafa Yıldırım, para olmadığı zaman futbolculara Düzcespor forması giydirilmeye çalışıldığını belirtti. Para olduğu zaman ise oyuncuların davet edilmediği iddiasında bulunan Yıldırım, alt yapının güçlü olamasını vurgulayarak, Kulüp olunmadığı sürece Düzce'li gençlerin Düzcespor'da oynamalarının çok zor olduğunu ifade etti.

'' TÜFAD yok sayılıyor''

Beyköy Belediyespor Antrenörü Mustafa Yıldırım ayrıca TÜFAD Başkanlığı'da yapıyor. Bu konuda da sitemini dile getiren Mustafa Yildırım ''Düzcespor'a kim gelirse gelsin TÜFAD olduğunu görmüyor. Kimse fikir alışverişi yapmıyor. Düzce'de bize sporcuları kimse sormuyor. Daha sonra kendilerinin yaptığı transferlerden dolayı eleştirdiğimiz zaman bizler kötü hoca oluyoruz. Düzcespor'u çalıştırmak için Düzce'li hocalar hiç kullanılmıyor Ne zaman bu arkadaşlara şans verilecek merakla bekliyoruz.'' dedi.