Geçtiğimiz günlerde Büyük Camii'nin önünden Anıtpark'a kadar yürüyüşü yapılıp Anıtpark'ta da tanıtım töreni yapılan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun (TOSSFED) düzenlediği ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün de katkılarıyla Düzce'nin ev sahipliği yaptığı Türkiye Özel Çocuklar Masa Tenisi Şampiyonası'nın madalya töreni bugün gerçekleşti.

 

 


56 ilden 230 sporcunun katıldığı Türkiye Özel Çocuklar Masa Tenisi Şampiyonası dün sona erdi ve engellerin engel olmadığını bir kez daha kanıtlayan 230 özel sporcu masa tenisinde kendilerini gösterdiler.

 

 

Bir çok ilden özel sporcuların katıldığı şampiyonanın madalya törenine Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Aydın Koç, Türkiye Özel Sporcular Spor Federsyonu Asbaşkanı Efkan Korkmaz,İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ve İl Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve sporcuların yakınları da katıldı.

 

 

 

Törende, masa tenisinde kendini kanıtlamış 50'yi aşkın özel sporcu madalya aldı. Yaş gruplarına göre 1-2 ve 3. seçilen özel sporcuların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Tören, toplu fotoğraf çekimi ve kumanya servisi ile son buldu.

 

 

 

 

Haber;E.Tınaz