Hafta içinde paralarını alamadıkları için idmana çıkmayan Düzcesporlu futbolcular 5 eksikle gittikleri Erbaaspor deplasmanında müthiş bir mücadele örneği göstermesine rağmen sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Düzcespor’u bu önemli maçta başkan Cihat Algün yalnız bırakmazken, Düzcespor taraftra grubu Kırmızı Şimşekler de kendilerine ayrılan yeri doldurarak maç boyunca takıma müthiş bir destek verdi.

Düzcespor karşılaşmaya kalede Çağrı; savunmada Enver, Burçak, Tayfun, Zihni; orta sahada Hüseyin, Sıttık Çelik, Serhat, Kemal, İsmail Türk; ilerde Bedirhan Çelik ilk 11’i ile başladı.



İlk yarı boyunca müthiş bir hırsla oynayan Düzcespor oyunun tek hakimiydi. Rakip yarı alanda topla daha fazla oynayan Düzcespor net pozisyon yakalayamasa da rakibini baskı altında tutmayı başardı. Düzcespor taraftar grubu kırmızı şimşekler kendilerine ayrılan yeri tamamen doldurmuş durumda ve ilk yarı boyunca susmadan takıma büyük destek veriyor. İlk yarı golsüz sona erdi. 

İkinci yarıda Düzcespor özellikle kendi sağ kanadından yaptığı ataklarla etkili oldu. 76. dakikada Düzcespor maçın en net pozisyonunu yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta bomboş kaleye topu gönderemeyen İsmail, kırmızı lacivertlileri mutlak bir golden etti. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Hüseyin orta sahada yaptığı hareket sonunda kırmızı kartla oyun dışında kalınca Düzcespor skoru korumaya çalıştı. Kalan kısa sürede gol gelmeyince Düzcespor deplasmandan 1 puan çıkardı.



Lider Manisa Belediyespor’un kendi sahasında mağlup olması ile Düzcespor lider ile farkı 6’ya indirdi. Düzcespor sezonun ilk yarısını 31 puanla 2. sırasında tamamlamış oldu.