Düzcespor'da sular durulmuyor.Ligin başlama süresinin kısalması işleri daha da zora sokarken, transfer çalışmlarının hızlandırılması gerekiyor. Piyango çekilişi ve Başkan Mustafa Yılmaz'ın istifası ile geçen haftayı geçiren Düzcespor'da transfer konusunda nasıl bir yol izleneceği bilinmiyor.
Yönetim kurulu ve teknik heyet güçlü bir düzcespor oluşturmak adına çalışmalarını sürdürürken en büyük sorun yine para gerekli kaynak bunulamaz ise takıma takviye yapmak imkansız gibi görünsede yönetim kurulu ile vali milletvekili ve belediye başkanının bu konuda yönetime destek olması bekleniyor.
Ayrıca televizyonumuzu arayan onlarca düzcespor taraftarı eşya piyangosu bileti almak istediklerini ancak nerede satıldığını bilmedikleri için temin edemediklerini yöneticilerin şehir merkezinde belli işyerleriyle görüşmelerini bir an önce tamamlayıp bilet satışlarına hız vermesini beklediklerini dile getirdiler.
Düzcespor'da son gündeme gelen konu ise. Profesyonel Futbol Disiplin Kukunulunun Ergün'e ceza vermesi.
Nerdeyse her hafta ceza alan Düzcepor bu kez rakip takım için değil kendi oyuncularının hareketi yüzünden ceza almak durumnda kaldı.
Disiplin kurulunun kararı şöyle. Düzcespor Kulübü sporcusu Ergün Ayyıldız'ın, 27.12.2009 tarihinde oynanan Kırkkalespor – Düzcespor 3.Lig 3. grup futbol müsabakasında, takım arkadaşına yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 3 Resmi Müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir, yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılın ergün ara transfer döneminde başka bir takıma gidecekmi. Kalacakmı bunu zaman göster