Maç dolayısıyla çok heyecanlı olduğunu belirten Eroğlu, “Düzce’de çok güzel günler geçirdim, çok iyi dostlar ve arkadaşlar edindim. Bunları unutmak mümkün değil.” dedi. Eroğlu şöyle devam etti: “Her zaman söylediğim bir cümle var; "Düzcespor taraftarı muhteşem!” Bunu her yerde, her zaman söylerim
Bergama Belediyespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, başka takıma geldiğini ve başka takıma gideceğini ama Düzcespor taraftarlarını hiçbir zaman unutmayacağını vurgularken, “Atmosferi yüksek bir taraftarı unutmak mümkün değil.” ifadesini kullandı.
Düzcespor takımında eski öğrencilerinin olduğunu anımsatan Eroğlu, “Kendi takımımda iki Düzceli oyuncu olan Bünyamin ve Efe bulunuyor. Bunun yanında Düzcespor formasını giyen Berk ve Berkant yer alıyor.” dedi.
Düzce’de çok güzel günler geçirdiğini ve Düzce’ye geleceği için heyecanlı olduğunu yineleyen Eroğlu, “Geçen yıl Düzcespor’un kazanmasını isterken şimdi başka takımın kazanmasını istiyorsunuz. Bu bir kader. Düzce iline gelirken kendimi memleketime geliyor gibi hissediyorum.” ieklinde konuştu.
Bazı kesimlerin hakkında “Ben Düzcespor’a 3-4 atarım, dönerim” dediği yönünde bir dedikodu çıkardığını kaydeden Bergama Belediyespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, “Hangi teknik adam böyle söyler? Ben hiçbir zaman rakibim için zayıf da olsa böyle cümle kullanmam. Hiçbir teknik adam da kullanmaz. Düzcespor Bergama Belediyespor müsabakası üç ihtimalli bir müsabaka… Düzcespor takımı iyi bir takım.” dedi.