Düzcespor Teknik direktörü İskender Eroğlu ve Düzcespor sportif direktörü Habib Şenol Yılmaz Sportmence’ye konuk oldu.

Yılmaz transfer sürecine ilişkin anlaştıkları iki oyuncunun Düzcespor taraftarlarını ayağa kaldıracağını söyledi. Yılmaz transferlerin birisinin ikinci ligden, diğerinin ise 3.ligden olduğunu, sadece Başkan Saygun’un onayını beklediklerini bildirdi.

Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun’un çok iyi niyetli olduğunu belirten Yılmaz, “Başkanımızın Düzcespor için büyük planları var. Bodrumspor ve Derincespor maçlarında yenilmemize rağmen soyunma odasına girip ‘üzülmeyin’ dedi. Ücretleri zamanında veriyor, bu da oyuncular için artı bir moral oluyor” dedi.

Düzcespor Teknik direktörü İskender Eroğlu ise sosyal medyada kendisine hakaret edici sözler söylenmesine üzüldüğünü kaydederek, kendisinin Düzce’yi temsil ettiğini söyledi. Eroğlu Düzcespor taraftarlarına hayran kaldığı için ilk tercihinin Düzcespor olduğunu belirtirken deplasmanda oynanan maçlarda yaşananlara ilişkin, “Maçlarda rakip takımının taraftarları bizlere kötü muamele yapıyorlar. Buna katlanıyoruz ama bunu kendi taraftarımız yaptığında bende kırılıyorum” diye konuştu.

Eroğlu ‘ortada başarısızlık yok, ligin ikinci takımıyız’ diyerek şöyle konuştu: “Başarısızlık olursa benim burada durmam anlamsız. İstifa ederim. İkinci yarıda daha iyi olacağız. Alacağımız oyuncu yedek kulübesinde veya tribünde oturmayacak. Yapacağımız transferler direkt takımıza katkı sağlayacak.”