Arifiye Kalyacı spor-Sultangazi spor

Arifiye Kalaycı spor düşmesi kesinleşen takımlardan centilmence mücadelesini yapıyorlar. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyek olan Arifiye Kalaycı spor alacağı puan veya puanlar diğer takımlara yarayacak. Sultangazispor alacağı bir galibiyetle liderliğe yükselecek bunun bilincinde müsabakaya çıkacaklar. Zor bir müsabaka olacak. Sultangazi spor için nedeni Arifiye Kalaycı spor kendi evinde maç kaybetmiyor. Arifiye sahasında oynanacak bu müsabaka saat 13 : 30 da başlayacak. İki takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Avcılar Belediye spor-Beyköy Belediye spor

Avcılar Belediye spor son sıralarda kurtulması için İstanbul takımlarının şampiyon olması ve kendilerinin son ikiden kurtulması gerekir. Kendileri açısından çok zor bir müsabaka. Beyköy Belediye spor son haftada iyi oyun sergiledi ama bunu sonuca yansıtamadı deplasmanda olmasına rağmen üç puana yakın taraf Beyköy Belediye spor saat 13 30 başlayacak bu müsabakada takımlarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Beyköy Belediye spor 19 maçta 4 galibiyet 6 beraberlik 9 mağlubiyetle 18 puan la 10.sırada Avcılar Belediye spor ise 19 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik,14 mağlubiyet,9puanla 13.sırada kendine yer buldu.

Dikilitaş spor-Eskişehir sağlık spor

Kendi evindeki müsabakalarda başarılı olan Dikilitaş spor bu müsabakanın favorisi saha ve seyirci avantajını lehine çevirmek isteyecek olan Dikilitaş spor alacağı üç puanla daha yukarılarda kendine yer bulmak istiyor Eskişehir Sağlık spor ise 15 puanla son iki sırada kalmamak adına bu müsabakadan puan almak için mücadele edecek saat 13 30 oynanacak olan bu müsabaka Çilekli sahasında oynanacak.      

Haber:M.YILDIRIM