BORÇSUZ DEVREDİN YETER. KİMSEDEN PARA BEKLENTİMİZ DE YOK...

Düzcespor'un başarılı eski başkanlarından Abdullah Dağıstanlı, 1996 sezonundan itibaren Düzcespor'a 3 dönem Başkanlık yapmış ve başarılar kazandırmıştı. Kongre üyesi olduğu halde Düzcespor Konresinden haberi olmadığını dile getiren Dağıstanlı, başıboşluk ve ilgisizlik yüzünden Düzcespor'un sahipsiz kaldığını, birilerinin sahip çıkacağını umduğundan yönetim listesi hazırlamadığını ancak, Düzcespor'un kayyuma kaldığını öğrendikten sonra harekete geçtiğini söyledi. Dağıstanlı, " Belediye veya başka birilerinden hiç bir şekilde para talebi olmadan, işadamı arkadaşlarımız ile oluşturduğumuz topluluk ile Düzcespor'u yönetmeye ve başarıdan başarıya koşturmaya talibiz. Aramızda toplayacağımız paralar ile kimseden kuruş almadan bu takımı şampiyonluğa taşıyabiliriz, ancak tek şartımız tüm borçların ödenerek, kulübün tarafımıza borçsuz bir şekilde teslim edilmesidir" dedi.

BAŞKANDAN CEVAP BEKLİYORUZ...

Kendisinden 10 yıl önce babasının da bu kulüpte başkanlık yaptığını ve 1996 senesinde Abdullah Dağıstanlı olarak kendisinin de 3 dönem Düzcespor'da başkanlık yaptığını hatırlatarak şunları kaydetti: "Düzcespor Kulübünün sahipsiz bırakıldığını düşündüğümden bu göreve talip oldum. Düzcespor Kulübüne başkanlık yapan baba oğul Düzce'de başka bir aile yoktur, kulüpten alacağı olan başkan da yoktur, varsa çıksın söylesin. Bu yüzden takımın bulunduğu yerden hiç memnun olmadığımız için arkadaşlarımız ile bir araya geldik ve gereken parayı topladık. Herkesin 5'e aldığını biz 2'ye alırız ve takımı kurarız, gerekirse Fenerbahçe ve Beşiltaş kulüplerinden de destek ve yardımlar alabiliriz problem olmaz. Düzce halkından şunu bilmesini istiyorum, Düzcespor yanlız değildir, sahipsiz değildir, bizler her zaman göreve hazırız ve başkandan cevap bekliyoruz. Biran önce verilirse bizlerde takımı kurar şampiyonluk için hazırlıklara başlarız. Şuanda görüştüğüm 2 adet önemli hoca var ve biran önce takımı oluşturup sezon hazırlıklarına başlamak istiyorlar ve bu konuda haber bekliyorlar" dedi.

ŞAMPİYON OLACAK KADRO KURUYORUZ...

Balkan Düzcespor'u vermez gibi söylentilerin olduğunu da duyduğunu söyleyen Dağıstanlı, böyle bir şeye inanmadığını söyledi. Düzcespor yönetiminin kendilerine verilmesi halinde Belediyenin de üzerinden bir yükün kalkacağını da ifade eden Abdullah Dağıstanlı, kulübü sporu ve futbolu bilenlerin yönetmesi gerektiğini, Düzcespor'da oynayan bir futbolcunun nerede olduğunu çok iyi bilmesi gereken futbolculardan ve yöneticilerden oluşması gerektiğini belirtti. Dağıstanlı, "Düzcespor menfaati açısından artık siyaset ve dargınlıkları bir kenara bırakmak ona göre hareket etmek gerekiyor. Dağıstanlı ailesi olarak bunu bir görev olarak görüyorum ve beni seven arkadaşlarım ile bu göreve talip oldum. Şampiyonluğa oynayacak hoca ve futbolcularımız hazır. Bu görev bize verilirse biran önce hazırlıklara başlamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.