Armelit Spor ve Kültür Merkezi kurucularından Figen Ozan ve yönetim kurulu üyeleri Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi makamında ziyaret etti.


Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Armelit Spor ve Kültür Merkezi yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. 25 Nisan 2014 tarihinde Alanya’da yapılacak olan Uluslar arası Eskrim Çocuk Turnuvasına Düzce’den de sporcuların katılacağını kaydeden Figen Ozan, “ Düzce’de son yıllarda atak yapan spor dallarından biri olan Eskrimin daha çok yapılması için çalışıyoruz. Bu kapsamda birçok lisanslı sporcumuz da var. 25 Nisanda Alanya’da Uluslararası Eskrim Çocuk Turnuvasına Düzce’den 9 sporcumuz katılacak. Daha sonra da Türkiye şampiyonasına katılacağız” ifadelerinde bulundu.


Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, “ İl Müdürlüğü olarak sizi takdir ediyoruz. Adı çok fazla duyulmayan bu sporu Düzce’de hayata geçirerek büyük iş başarıyorsunuz. Biz de sizin arkanızda ve her zaman destekçiniz olacağız” şeklinde konuştu.

 

Haber;P.Yıldırım