Türkiye Basketbol 2. ligi play off maçlarını oynamasının ardından 2007-2008 sezonu kapatan Gençlikspor birlik ve beraberlik gecesi düzenliyor.

Düzce Gençlikspor 2007-2008 sezonunu 5. sırada bitirmiş ve play off maçlarına katılmaya hak kazanmıştı. Play off maçlarının ilkini Eyüpspor ile deplasmanda oynayan Gençlikspor 76-69 mağlup olmuştu. Rövanş maçında kendi evinde Gençlikspor uzatma dakikalarında Eyüpsporu 92-90 mağlup etmiş ve son maç olarak yine Eyüpspor ile karşılaşan Gençlikspor İstanbul’da 79-65 yenilmiş ve play off a veda etmişti. 2007-2008 sezonunu kapatan Gençlikspor bu nedenle 22 Nisanda bir gece düzenliyor. Gecenin en ilginci ise Eyüpspor eski kulüp başkanı Hayati Çiftçi’nin şahsına ait olan 34-DZC-81 araç plakasının açık artırma ile satışa sunulacak olması.

Düzce Gençlikspor Kulüp başkanı Serkan Tut yaptığı açıklamada, İstanbul’da oynadıkları son maçta Eyüpspor eski kulüp başkanı ve İşadamı Hayati Çiftçi ile tanıştıklarını ve şahsına ait olan 34-DZC-81 araç plakasının Düzce Gençlikspor’a bağışlamak istediğini söyledi. 22 Nisan akşamı düzenleyecekleri geceye İşadamı Hayati Çiftçi’yi de davet ettiklerini ve  araç plakasını açık artırma ile satışa sunacaklarını belirtti. Bu sayede kulübe gelir elde etmeyi ümit ettiklerini söyledi