Öncü TV’de Pazartesi akşamı ekranlara gelen “Sportmence” programında Serik Belediyespor – Düzcespor maçının kritiğinin yapıldı. Programda konuşan konuk Fahrettin Yıldırım, lider Serik Belediyespor deplasmanında galibiyetin kaçtığını ifade ederek “Biz galibiyeti kaçırdık. Deplasmanda liderle oynadık ve kötü oynamadık güzel oynadık” dedi.

“İyi bir takımız iyi mücadele veriyoruz”

Düzcespor’un artık avantajlı bir duruma geldiğini ifa eden Yıldırım şunları aktardı: “Ben maçtan önce en kötü bir puan alacağımızı düşünüyordum ve öyle de oldu. Biz galibiyeti kaçırdık. Verilmeyen bir golümüz var. Tekrar tekrar izledim pozisyonu. Deplasmanda liderle oynadık. Kötü oynamadık güzel oynadık.  Şimdi bizim için beraberlik kötü bir sonuç yok. Yenilmezlik serimiz devam ediyor. Oyunculara teknik ekibe ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. İyi bir takımız iyi mücadele veriyoruz. Topu ayağımızda tutuyoruz ve iyi oynuyoruz.  Ben her zaman söylüyorum. Bizim uzun boylu bir stopere ihtiyacımız var.  Bence takımda klasik yapıdan çıkılmalı ve hak edenlere hak ettiği forma şansı verilmeli. Şuanda biz 46 puana ulaştık. Biz artık avantajlı bir duruma geldik.  Kalan maçlarımızda biz puan kaybı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Buca maçını final maçı olarak görüyorum.  Biz eleştirilerimizi yaparken yapıcı oluyoruz. Ben isterdim ki Hazarcan bu maçtan önce 10 dakika 15 dakika süre alsaydı iyi olurdu. Yine söylüyorum Doğancan Kılıç bu takımda ilk on bir çıkmalıdır.   Fizik yapı üstünlüğümüzü öne çıkaran bir oyuncu. Ben tercihim Doğancan’dan yana. Bizim agresif ve çok hızlı bir futbol anlayışımız yok.  Biz bu süreçte iyi puan topladık. Ben ne demiştim. 59 ila  61 puanı buluruz ve play-off oynarız.”

“Biz yönetimin yanında olmayan siyasi istemiyoruz. Atkı takıp resim çektirmekle bu işler olmaz”

Yönetime destek olunması gerektiğini ifade eden Yıldırım şunları söyledi: “Biz sadece takım olarak değil yönetim olarak da çok iyiyiz. Oluşan olumlu hava, kampların yapıldığı oteller ve ödemelerin zamanında yapılması gibi şeyler oyuncuları pozitif etkiliyor.  Yapılan bunca şeyden sonra da biz gidip Yomraspor’u yenemiyorsak zaten şampiyon da olmayalım. Biz Gökhan Başkanla çok para harcıyoruz. Bunu olumsuz eleştiri olarak görmeyin. Bu harcanan paraların karşılığını vererek şampiyon olalım. Biz her hafta diyoruz Gökhan başkanı yalnız bırakmayın diye. Ama bizim spor yazarımızı bir maça götüremediler. TSO, OSB’ler, Düzce Belediyesi ve ilçe belediyeleri elini taşın altına sokacak. Biz yönetimin yanında olmayan siyasi istemiyoruz. 15 milyon TL’ye ihtiyaç var seneye. Atkı takıp resim çektirmekle bu işler olmaz. Bizim ikinci lige şimdiden hazırlıklı olmamız gerekir.”

“Düzcespor bir an önce A.Ş. olmalıdır”

Benim en büyük eleştirim yönetim şekli. 4 senedir bunu eleştiriyorum. Ben 6 milyon borcumuz var derken kimse bir laf edemedi. Herkes kafasını eğdi ve dinledi. Ben bugünü düşünerek yorum yapmıyorum. Önemli olan Düzcespor’un geleceğidir. Biz dedik ki seçim zamanında “bizim borcumuz var arkadaşlar” dedik.  Bunların onaylanmaması lazımdı. Sorduk borçları söylemediler. Yapılan transferler o dönem boşa gitti. Şimdi Gökhan Kapoğlu ve ekibi işleri gayet güzel yapıyor. Kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Bizim şampiyon olmaktan başka şansımız yok. Şampiyon olarak takımı bir seviye ileri atlatmamız gerekir. Ayşe Keşir, Fahri Çakır Düzcespor’a kaynak bulmalıdır. Faruk Özlü projeler üretmelidir Düzcespor için. Ben bir an önce A.Ş. olsun istiyorum ev Düzcespor’un tüzüğünün değişmesini istiyorum.