TOSYA BELEDİYESPOR 2 – 5 DÜZCESPOR

Düzcespor, Tosya’da maçın ilk yarısına iyi bir başlangıç yaptı. İlk dakikalarda rakibi tartarak oyuna başlayan Düzcespor, rakip kaleye gidebilmek için topu ayağında tutmayı tercih etti. maçın ilk 15 dakikalık diliminde Düzcespor istediğini aldı ve oyunu rakip sahaya yıkmayı başardı. Bu oyunun semeresini de dakikalar 19’u gösterdiğinde aldı. 19 dakikada Ersin Akkemik Düzcespor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra hata yapmamak isteyen Düzcespor, kontrollü futboluna devam etti. Tosya Belediyespor’un yaptığı ataklar etkisiz kalınca Tosya oyuna ortak olamadı. İlk yarının sonlarına doğru oyuna ağırlığını tekrar koyan Düzcespor maçın 42. Dakikasında İbrahim Kumcu’nun ayağından gelen golle skoru 2-0’a taşıdı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya 2-0’ın verdiği rahatlıkla çıkan Düzcespor farkı açmak için rakip kaleye yüklendi. Bu ataklarda bir penaltı kazanan Düzcespor dakikalar 46’yı gösterdiğinde Burak Gürsoy’un ayağından gelen golle skoru 3-0’a taşıdı. Maçtan kopmamak için Düzcespor kalesine gelmeye başlayan Tosya, 54. Dakikada Yasin Demirezen’in golü ile maçta skor 3-1 oldu. Tosya daha golün sevincini yaşayamadan Düzcespor’da İbrahim Kumcu kendisinin 2. Takımının 4. Golünü kaydetti ve skor 4-1 oldu. Bu golle iyice rahatlayan Düzcespor 59. Dakikada Ersin Akkemik’ten gelen golle skoru 5-1’e taşıdı.

Maçta müthiş bir performans sergileyen Kırmızılı lacivert temsilcimiz birçok ataktan da eli boş döndü. Dakikalar 81’i gösterdiğinde Tosya Belediyespor’dan Selim Uzun skoru tayin etti ve maç 5-2 sona erdi.
Tosya Belediyespor; Bayram, Mustafa, Bülent, Selçuk, Kayhan, Gökhan, Selim, İsmail, Yasin, Selami, Yaser
Düzcespor; Tolga, Harun, Hakan, Hüseyin, Adem, Behmen, Burak, İbrahim, Osman, Arda, Ersin

GOLLER; Dk 19-Dk 59 Ersin Akkemik (Düzcespor),  Dk 42-Dk 56 İbrahim Kumcu (Düzcespor ), Dk 46 Burak Gürsoy(pen) (Düzcespor), Dk 54 Yasin Demirezen(Tosya Belediyespor), Dk 81 Selim Uzun (Tosya Belediyespor)

Haber; R. BAL