17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonları Türk Siyaset Tarihi'nde bir dönüm noktası oldu. Öyleki bu operasyonların yankıları siyaset, ekonomi, yargı gibi bir çok alanda etkisini hissettirdi. Bu halkaya en son eklenen ise futbol oldu.

3 Temmuz Şike Operasyonları sonucu başkan ve yöneticileri ceza alan Fenerbahçe taraftarları İstanbul Kadıköy'de bir yürüyüş organize etti. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yargıtay tarafından cezasının onanması sonrası taraftarlar yeniden yargılama için protesto düzenlemek için toplanıyor. Fenerbahçe taraftarları yargıda yapılanan paralel yapının kendi davalarında da etkili olduğu iddiasıyla yeniden yargılama istiyor.

"Türkiye için Adalet, Fenerbahçe için Adalet" sloganıyla toplanacak gruba Düzceli Fenerbahçelilerden de destek geldi. 1907 Düzce Fenerbahçeliler Derneği etkinlik için sabah saatlerinde Anıtpark önünden 15 otobüs kaldırdı. Özel araçlarıyla giden taraftarlarla beraber Bağdat Caddesi'ndeki yürüyüşe Düzce'den 500-600 kişinin katılacağı düşünülüyor.