İlk etap çalışmalarını İstanbul'da tamamlayan Fenerbahçe, ikinci etap kamp çalışmaları için Kaynaşlı'daki Topuk Yaylası Tesisleri'ne geldi. Geçtiğimiz yıl Topuk Yaylası'nda yapımına başlanan ve Haziran ayında tüm çalışmaların sona erdiği tesiste ilk kez kamp yapmaya başlayan Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcularını, Düzce Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi ve bir grup sarı-lacivertli taraftarlar karşıladı. Kaynaşlı gişelerinde karşılanan takım otobüsünden inen teknikdirektör Aykut Kocaman, taraftarı selamladı ve kendisine takdim edilen çiçeği Kabul ettikten sonra tekrar otobüse bidi ve Topuk Yaylası’na doğru yola çıkıldı.



Dernek yönetimi tarafından günler öncesinden duyurulan karşılamada taraftarın coşkusuna karşın futbolcularda sessizliğin hakim olması dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike soruştuması kapsamında gözaltında bulunması ve dün anjiyo olması teknik heyeti ve futbolcuları adeta sessizliğe gömdü.



Düzce'de gerçekleştirilen önemli yatırımlardan olan ve diğer büyük kulüplerin gözlerinin de Düzce'ye çevrilmesini sağlayan Topuk Yaylası Tesisleri'ne yerleşen teknik heyet ve futbolcular, buradaki ilk çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirdi.

Öte yandan takım otobüsüyle tesislere giren futbolcuları daha yakından görebilmek için otobüse doğru hızla koşan taraftarlardan Saadettin Yavuz tesisin bodrumuna inen 5 metrelik mevdiven boşluğundan aşağı düştü. Düşme sonucu yaralanan Yavuz, tesislerde bulunan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber; R. BAL