Fenerbahçe deplasmanına Semanur dan sonra en skorer oyuncusu Ronahi’nin ciddi sakatlığı sonrası eksik giden Düzce Belediyespor çok iyi başladığı maçta mağlup oldu.
1.periyoda Salihanın mükemmel oyunuyla başlayan ekibimiz Rana ve Pınar Şen ile Düzce Belediyespor  etkili oldu.Rakip takımda ise Fenerbahçe A takımda da forma giyen Melisa ,Merve Arı ,Pelin Bilgiç ve Melisa Gülcan ile sayılar üretti.İlk periyotta daha etkili olan taraf Düzce Belediyespor olurken.Son saniyede Duygunun sayısıyla 1.periyodu 27-26 önde kapadık.
2.periyodun ilk 5 dakikası kabus gibi geçti.üst üste 6 üçlüğü engel olamayan ekibimiz bu periyotta son 4 dakikada dengeyi kursa da bu periyot 56-35 Fenerbahçe nin üstünlüğü ile bitti.
3.periyotta daha iyi başlayan taraf Düzce Belediyespor oldu. üst üste seriler bulan Düzce Belediyespor farkı hızla eritmeye başlasada Fenerbahçe pota altından Melis Gülcan ile bulduğu sayılarla farkın kapanmasına engel oldu.Bu periyot ta 72-56 Fenerbahçe üstünlüğü ile geçildi. Maça ortak olmak için savaşan Düzce Belediyespor 4 numaralı Melisa Korkmaz ın etkin oyunuyla farkı eritemedi.Maç 91-76 Fenerbahçenin üstünlüğü ile sona erdi. Düzce Belediyespor
Haftaya 16.hafta maçında 18 Temmuz Spor Salonu 19.02.2017 Saat 16.00 da K.Çekmece Basket ile oynayacak.