Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü Muay Thai Spor Kulübü Başkanı ve Aydın Söke’de Minik-Yıldız- Genç-Büyükler Bay, Bayan Türkiye Muay Thai Şampiyonasında Dereceye giren sporcular  Vali Ali Fidan’ı makamında ziyaret etti. Takım antrenörü İbrahim Keleş;  şampiyonalarda derece yaparak madalya kazanan ve Milli takıma çağırılan sporcuları tek tek Vali Fidan’a tanıtarak aldıkları başarılar hakkında ve önümüzdeki zamanlarda Milli takımla birlikte katılacakları şampiyonalar hakkında bilgi verdi.

Vali Ali Fidan yapmış olduğu açıklamada , antrenör ve sporcuları tebrik etti. “Türkiye şampiyonasında aldığınız başarılar hepimizi gururlandırdı.” diyen Fidan, şu ifadeleri kullandı:

“İlimizi tanıttınız. Düzce’yi orda en başarılı şekilde temsil ettiniz. İnşallah bundan sonra da hem ulusal hem de uluslararası yarışmalarda daha büyük başarılarınızı da göreceğiz. Buna inanıyoruz. İnşallah uluslararası yarışmalarda da bayrağımızı göndere çıkartacaksınız. Düzce’nin, sporun her dalında her alanında daha iyi başarılar elde etmesi için müdürlüğümüz çalışıyor, belediyemiz çalışıyor, arkadaşlarımız gayret içinde çalışıyor. Düzce’de  bu potansiyel var. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. “

Fidan, Milli Takıma seçilen sporculara başarılar dileyerek onlara hediyeler verdi.

Haber;S.KAŞKIR