U-16 Türkiye Şampiyonası Birinci Kademe müsabakalarının Düzce ayağı 29 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında Nurettin Zafer Stadı’nda oynanacak.


Düzce’deki karşılaşmalarda Bolu Kıbrısçıkspor, İstanbul Bağcılarspor, İstanbul Halkalı Taştepespor, Ankara İlklerspor, Ankara Etbalıkspor, Zonguldak Kozlu Belediyespor takımları karşılaşacak.


Bugün çekilen kuralar sonucunda 6 takım üçerli iki gruba ayrılırken ilk gün maçlarının da programı belli oldu. Buna göre; Bolu Kıbrısçıkspor, İstanbul Halkalı Taştepespor, Ankara Etbalıkspor A grubunda İstanbul Bağcılarspor, Ankara İlklerspor, Zonguldak Kozlu Belediyespor B grubunda mücadele edecek.


29 Mayıs Perşembe günü ise ilk maç A grubu mücadelesine sahne olacak. Maç saat 17.00’da Nurettin Zafer Stadı’nda Bolu Kıbrısçıkspor ile İstanbul Halkalı Taştepespor arasında oynanacak. Aynı gün saat 19.00’da ise B grubunda İstanbul Bağcılarspor ile Ankara İlklerspor karşılaşacak.


İkinci ve üçüncü gün oynanacak karşılaşmalar ise ilk maçların mağlup takımlarına göre şekilleneceği için henüz belirlenmedi. 01 Haziran 2014 Pazar günü saat 18.00’da ise A ve B gruplarını lider bitiren takımlar U-16 Türkiye Şampiyonası Birinci Kademe müsabakalarının Düzce ayağını şampiyon bitirmek için Nurettin Zafer Stadı zeminine çıkacaklar.