İki haftadır devam eden yıldız erkekler futbol müsabakaları il birinciliği final maçıyla bugün sona erdi. 36 Ortaokulun yıldız erkekler futbol takımının kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda pek çok yaralanmalar yaşanmasına rağmen coşku hiç alçalmadan devam etti. 

 

 

 



Maçı kazanan takımların taraftarlarının tezahüratları sahayı çınlatırken kaybeden takımların üzüntüsü yüzlerinden okunuyordu.

 

 



İki haftadır devam eden müsabakalarda dördüncülük Uzun Mustafa Orta Okulunun olurken, üçüncülük Beyköy Orta Okulunun, ikincilik Hikmet Akın Ortaokulunun ve birincilik İsmetpaşa Ortaokulunun oldu.
Birincilik maçı İsmetpaşa Ortaokulu ile Hikmet Akın Ortaokulu arasında gerçekleşti. Tarafların kıyasıya rekabetini İsmetpaşa birinci olarak sonlandırdı.

 

 

 

Dereceye giren takımlara başarı belgesi, madalya ve kupa verildi. Madalyalar ve kupalar Uzun Mustafa ve Beyköy Ortaokuluna Gençlik Spor İl Başkanı Fatih keten tarafından verilirken, Hikmet Akın ve İsmetpaşa Ortaokuluna, İl müdürü Gülay Ercan tarafından verildi.

 

 

Nurettin Zafer Stadında gerçekleşen ödül töreninde otuz altı takım arasından dereceye giren takımların sevinçleri, taraftarlarının tezahüratlarıyla ve coşku dolu alkışlarıyla taçlandırılırken müsabakalar da sona erdi.