Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği okul sporları genç erkekler ve genç kızlar basketbol müsabakaları 18 Temmuz Spor Salonunda kupa töreni ile sona erdi. Sıralama müsabakaları denk takımların zorlu mücadelesine sahne oldu.

Üçüncülük müsabakasında heyecan son saniyeye kadar sürdü. Son saniyelerde öne geçen Fen Lisesi Cumhuriyet Anadolu Lisesini 42-40 yenerek üçüncü oldu.

 



Genç Erkekler Basketbol final müsabakasında ise öğrencilerin tezahüratları görülmeye değerdi. Yaklaşık 1200 öğrenci takımlarına destek verdi. Son ana kadar nefeslerin tutulduğu final müsabakasında Düzce Ticaret Meslek Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesini 55-38 yenerek şampiyon oldu. Düzce Ticaret Meslek Lisesi ilimizi grup müsabakalarında temsil etmeye de hak kazandı.

Genç kızlar basketbol üçüncülük-dördüncülük mücadelesinde Konuralp ÇPL dördüncü olurken galip gelen Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi ise üçüncü oldu.

 



Genç Kızlar Basketbol final müsabakasında ise ilk üç periyot başa baş geçilirken son periyotta farkı açan Anadolu Öğretmen Lisesi skoru 49-32’ye getirerek Doğa Koleji'ni şampiyonluktan etti ve şampiyon oldu.

Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol müsabakalarında dereceye giren sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih Keten kupalarını takdim ederken okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri de sporculara madalyalarını verdi. 




Haber: G. KARDUZ