Maç iki tarafında müthiş mücadelesi ile başladı. Savunmada ve hücumda kıran kırana mücadele görülmeye değerdi. Başa baş başlayan mücadele karşılıklı basketlerle başladı. İlk periyodun 4.dakikasından itibaren takımımız maça etkisini koymaya başladı. Takımımızın etkin oyununa Bandırma ekibi üst üste bulduğu 3 tane üç sayılık basketle karşılık vererek karşı koymaya çalıştıysa da takımımız bu periyodu 28-17 önde bitirdi.
2.periyotta da Düzce Belediyespor fırtınası devam etti. Ela Beyza ve Ronahi ile rakip potayı sayı bombardımanına tutan temsilcimiz bu periyotta büyük bir üstünlük kurdu ve devreyi 22 sayı farkla  54-32 önde kapattı.

3.periyotta daha iyi olan taraf rakip takım Bandırma ekibiydi. Bu periyotta hızı kesilen takımımız boş turnike ve şutlardan faydalanamayınca rakp takım farkı biraz olsun eritmeyi başardı.Bu periyotta fark 16 sayıya indi.

Maçın son periyodunda, özellikle Kaptan Beyza'nın üst üste sayıları farkı tekrar artırmaya başladı. Maçın son 5 dakikasına girilirken fark 25 sayıya çıktı.

Maçın sonunda bench ten gelen oyuncularımızın katkısı devam edince fark 30 sayıya çıktı ve kazanan Düzce Belediyespor oldu.
 
Düzce Belediyespor gelecek hafta Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi 9.Hafta ve 1.Devre son  maçında 24 Aralık Cumartesi Saat 16:00’da deplasmanda Balıkesir Burhaniye Atatürk Spor Salonu'nda  Burhaniye Belediyespor  ile karşılaşacak.