“ Takım Olma Yolunda İlerliyoruz”
“Hendekspor şampiyonluğa oynayan bir takım , bizden fizik ve kalite olarak daha iyiler.” Diyerek söze başlayan teknik direktör Ali Akgün “ Bizde doksan dakika elimizden gelen mücadeleyi saha da gösterdik. Zaman zaman gol pozisyonları da bulduk. Onlardan iyi oynadığımız zamanlarımız da var. Henüz takım olma yolunda ilerliyoruz. Bu takımdan 16 oyuncu gitti, yerine Kaynaşlıspor alt yapısından ve Düzce’nin çeşitli takımlarından takviye yaparak bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz, biz henüz bu aşamadayız. Biz fikstür olarak zor maçlar oynuyoruz, kafaya oynayan takımlarla oynadık.
“Statü Gereği Küme Düşecek”
“ Beylerbeyispor’da aradaki puan farkını bire indirdi” diyerek sözlerine devam eden Akgün “ İstanbul takımları statü gereği üzerimize çıksa da küme düşecek. Onlar gelecek sezonu düşünerek transferlerini düşünüyorlardır. Bizde bundan sonraki dönemlerde puan yada puanlar alarak altlarında kalmamaya çalışacağız” dedi.
“Önemli Olan Kaynaşlıspor’u ligde tutabilmek”
“BAL’ da tecrübesi olmayan oyuncu grubunu alarak lige hazırlamaya çalışıyoruz” tespitinde bulunan Ali AKGÜN “ hazırlık dönemi geçiremediğimiz için işimizi de daha da zorlaştırıyoruz. Biz bunları görerek bu görevi öyle kabul ettik. İlk bir iki hafta yaptırdığımız kuvvet çalışmalarında arkadaşlar zorlandılar kaldıramadılar. Lige adapte etmek için bayağı uğraştık. Biz inanıyoruz çalışıyoruz elimizden geleni yapıyoruz. Allah yardım ederse biz bu işi başaracağız. Oyuncu arkadaşlarımız da kendilerine güvenmeye başladılar. Önemli olan Kaynaşlıspor’u ligde tutabilmek” dedi.
 
SPOR SERVİSİ