Düzce 18 Temmuz Stadının zemini yeni yapılmasına rağmen vaziyetinin kötü olduğu görülürken kış aylarında daha kötü olacağı tahmin ediliyor.

Düzce Nurettin Zafer Sahasının soyunma odalarının önündeki beton zemin hala duruyor. Suni çim döşenmediği için oyuncuların sakatlanma riski çok fazla. Bunun yanında tribünlerin yetersizliği bir türlü aşılamıyor.

Şıralık Mahallesinde bulunan 1 Nolu saha hala yenilenmediği gibi kenar telleri küflü ve paslı dururken oyunculara zarar verecek olması göz ardı ediliyor. 2 Nolu sahanınsa hazır ve soyunma odalarının düzenli olduğu görüldü.

Beyköy Sahasının  2015  tarihinde ihalesinin yapılacağı halde yeni sezona yetişmeyecek olması kulüpleri zora soktu. Gölyaka sahasının çalışmaları devam ederken yeni sezona yetişip yetişmeyeceği bilinmiyor.

Düzce ilinde tek çim sahası kalan Bahçeköy sahası da hazır olmayan sahalardan. Zeminin iyi olmasına rağmen teller ve soyunma odalarının çok kötü olması kulüpleri endişeye sokuyor. Sporseverlerse bu sahanın bir an önce yapılmasını istiyor.

Çilimli ilçesinde yapılması düşünülen futbol sahanın yapımına başlanmaması Çilimli Belediyespor’u zora soktuğu gibi yeni sezonda maçlarını Cumayeri ilçesinde oynayacak. Sportmence Programına yorumcu olarak katılan Salih Albayrak, “Düzce Gençlik Spor İl Müdürümüz futbolu sevmiyor. Futbola bakış açısı çok farklı. Ligler başlayacak. Sahaların eksik yerlerini Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü yapmak zorunda. Nurettin Zafer ve diğer sahalardaki eksikliklerin bir an önce giderilmesi gerekiyor.” dedi.