Polis Teşkilatının 164. kuruluş yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde yapılacak olan halı saha futbol turnuvasının grupları belli oldu. 4 grupta 17 takımın bulunduğu turnuva da, Emniyet, Jandarma, Valilik, Polis Gücü, Desob, Müftülük, Milli Eğitim, Milli Eğitim Yatırım,Sosyal Güvenlik Kurumu, Sedaş, Özel İdare, Baro, Devlet Hastanesi, Tarım Müdürlüğü, Valilik, Üniversite, Belediye ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü takımları mücadele edecek.

17 Mart'ta saat 15:00'da başlayacak olan futbol müsabakaları, 9 Nisan tarihinde oynanacak olan final karşılaşması ile sona erecek. Uluslararası futbol kurallarının geçerli olacağı turnuva da, Bayram Ali Kubilay ve Ersan Tekin'den oluşan Teknik Komite turnuvanın takibini yapacak.

Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen halı saha turnuvasında, takımlar sahaya kaleci dahil 8 kişi çıkacak. Grup maçlarında her berabere biten karşılaşmanın sonunda penaltı atışları yapılacak. Kurum dışından oyuncu oynatan takımın hükmen yenik sayılacağı turnuva da, kaleciler hariç yaş sınırlaması uygulanacak. 17 Mart'ta başlayacak olan Turnuvanın ilk maçlarında, Emniyet- Sosyal Hizmetler saat 15:00'da, Desob- Milli Eğitim saat 16:00'da, Jandarma- Özel İdare takımları ise saat 17:00'da karşılaşacaklar. Maçlar Alpay Halı Saha da oynanacak.