Öztürk Boya'nın düzenlediği halı saha futbol turnuvasında maçlara devam edildi. Yapılan karşılaşmada Öztürk Boya ile Opel Kervan karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı Öztürk Boya 3-2 kazandı. Opel Kervan karşılaşmada etkili oldu ve yaptığı ataklarda rakibine üstünlük kurdu. 5. dakikada gelişen Opel Kervan atağında oyuncusu Akgün topu ağlara gönderdi ve Opel Kervan 1-0 öne geçti. Golden sonrada ataklarını sürdüren Opel Kervan son vuruşlarını yapamadı. Karşılaşmanın ilerleyen süresinde Öztürk Boya toparlamaya başladı. Denge getirdiği oyunda gol pozisyolarına girdi.

Maçın ortalarına kadar takımlar golü bulamadılar. Ancak güzel ve çekişmeli bir oyun sergileyen taraflar izleyenleri de memnun bıraktı. Öztürk Boya hızlı hücumla rakip ceza sahası içerisinde çoğalmaya başladı. Bu taktiği sonucu beraberlik golünü buldu. 30. Dakika da Öztürk Boya geliştirdiği atakta oyuncusu Şafak ile beraberliği sağladı. Golün etkisinden kurtulamayan Opel Kervan rakibinin yaptığı atakları uzaklaştırmakta zorlandı. Öztürk Boya geliştirdiği atak sonrasında 33. dakikada yine Şafak ile ikinci golünü attı. Bu gol ile Öztürk Boya maçta ilk kez öne geçti.

Öztürk Boya geçit vermedi

Öztürk Boya'nın düzenlediği futbol turnuvasında Opel Kervan ile Öztürk Boya mücadelesinde maçın son anlarında çekişme daha da arttı. Öztürk Boya maçın ortalarında 2-1'lik üstünlüğü sağladıktan sonra rakibinin etkili atklarını uzaklaştırmayı başardı. Opel Kervan girdiği birçok gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Opel Kervan etkili olmaya başladığı sırada 44. dakika da oyuncusu Selim maçta beraberliği sağladı. Ancak Opel Kervan'nın bu gol sevinci kısa sürdü.

Öztürk Boya golden iki dakika sonra 46. dakika da yine oyuncusu Şafak kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı. Maçın son dakikalarında Opel Kervan beraberliği yakalamak için rakip kaleye yüklendi. Ancak Öztürk Boya defansı geçit vermedi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Öztürk Boya maçı 3-2 kazandı.

Öztürk Boya: Yusuf, Faruk, Şafak, Gökhan, İsmet, Burak, Alaaddin, Ümit

Opel Kervan: Uğur, Selim, Akgün, Emre, Saim, Muhammet, Kemal, Faruk

Hakem: Erdem Kapankaya