BAL 11. grupta Ümraniyespor'un 5 puan gerisinde 2. sırada sezonu tamamlayacak gibi görünen Düzcespor başkan Yardımcısı Nusret Özsoy, kaçan şampiyonluğa üzüldüğünü ancak yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarına inandığını söyledi. Özsoy, istifa ettiği söylentisi yayılan Aldoğan Argon için ise, görevinin başında olduğunu belirtti.

Grupta, Ümraniyespor'un pazar günü Küçükköyspor karşısında alacağı sonuçla Düzcespor'un akıbeti belli olacak. Lider Ümraniyespor'un 5 puan gerisinde bulunan Düzcespor bu hafta oynayacağı Derincespor karşılaşmasından puan alsa bile, Ümraniyespor berabere kalmaz ya da yenilmezse bu galibiyet Hiçbir işe yaramayacak.

Düzcespor'un son durumu hakkında düşüncelerini açıklayan başkan Yardımcısı Nusret Özsoy, bu kadar mücadeleden sonra bu sonucun hak edilmediğini ancak yönetim olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan Düzcespor'un son haftalarda aldığı beraberlikler nedeniyle puan kaybına uğramasının şampiyonluğun elden gitmesine neden olduğunu vurgulayan Özsoy, “Biz yönetim olarak hem maddi hem manevi anlamda desteğimizi eksik etmedik. Ancak her şey istediğiniz gibi olmuyor. Futbolda bu gibi durumlarla çok sık karşılaşıyoruz. Olmadı mı olmuyor. Takımın gidişatı iyiyken son haftalarda alınan beraberlikler hiç hesaplamadığımız puan kayıplarına yol açtı. Bu beraberlikleri almasaydık şimdi şampiyonluk bu kadar uzakta olmayacaktı. Artık tek umudumuz bu hafta bizim galibiyet, Ümraniye'nin ise beraberlik veya yenilgi alması. Bu durumda her şey gelecek hafta Ümraniye ile oynayacağımız maçta belli olacak. Umudumuz tabi ki Düzcespor'un şampiyon olmasından yanaydı.” dedi.

Düzcespor teknik direktörü Aldoğan Argon ile ilgili olarak dün yayılan “istifa etti” söylentilerinin doğru olmadığını söyleyen Özsoy, Aldoğan Hoca'nın takımın başında olduğunu ve Derince maçı hazırlıklarını sürdürerek dün takımla idmana çıktığını belirtti.

Haber, R. BAL