Galatasaray eski yönetim kurulu üyelerinden Adnan Öztürk, Mart ayında yapılacak Olağan genel Kurul seçimlerinde Başkanlığa talip olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz dönemlerde de başkan adaylığı için görüş alışverişinde bulunmak amacıyla arkadaşlarıyla sık sık Düzce Arapçiftliğinde buluşan Adnan Öztürk, mevcut başkan Polat'ın adaylığını açıklamasının ardından bir önceki seçimde aday olmamıştı.Önümüzdeki ay kongreye gidecek olan Galatasaray'da şu anda ilk başkanlık adaylığını Adnan Öztürk açıkladı.
Adnan Öztürk, Düzce doğumlu olmasının yanı sıra İstanbul'da yaşarken, annesi Elgül Öztürk halen Düzce'de ikamet ediyor. Öztürk'ün adının Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir olan Galatasaray başkanlığına aday olarak gündeme gelmesi Düzce açısından gurur verici bir gelişme olarak yorumlanıyor,
Galatasaray'a Başkan olması halinde memleketinin takımı Düzcepor'a da el uzatabileceği düşünülüyor. Başkan adaylığını açıklamasının ardından Öztürk: “Galatasaray'ın müzesinde olmayan tek kupayı yani Şampiyonlar ligi Kupasını müzemize getirmek istiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.