Maça konuk ekip Galatasaray uzun oyuncusu İnci Güçlü'nün sayıları ile başladı. Maçın başında 4 sayılık fark yakalayan konuk ekip bunu periyot sonuna kadar sürdürdü ve 1.periyot 13-17 Galatasaray lehine sonuçlandı. Maçın ikinci periyodunda oyunu kontrol altına alan Düzce Belediyespor takımı 3 dakika içinde farkı 1 sayıya indirdi. (20-21) Konuk ekip mola aldı. Mola dönüşü konuk ekip maça oldukça baskılı başladı. Konuk ekip uzun oyuncusu İnci ile sayılar bulmaya devam etti. Periyodun sonuna kadar bu üstünlüğünü sürdüren konuk ekip Galatasaray soyunma odasına 29-41 önde gitti. Maçın 3.periyodunda sayı bulmakta zorlanan Düzce Belediyespor ekibi ilk sayısını 6 dakika sonra bulabildi. Konuk ekip bu dakikalarda farkı oldukça açtı.(30-58)

Oyundan iyice düşen Düzce Belediyespor bu periyodu da 38-67 geride kapattı. Maçın son periyoduna oldukça etkili başlayan takım Rana Uçar'ın üçlükleri ile farkı eritmeye başladı. (45-69)

Konuk ekip mola dönüşünde oyunu tekrar dengeledi. Maçta bu dakikadan sonra tempo düştü. Grup lideri konuk ekip Galatasaray Gelişim maçtan 64-83 galip ayrıldı. Düzce Belediyespor kadın basketbol takımı yarın (4 Nisan Çarşamba) saat 14.00'de İzmir deplasmanında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.