Düzcespor transferde gaza bastı. Başkan Gökhan Kapoğlu’nun transfer sürecinde büyük oynadığı görüldü. Düzcespor son olarak Galatasaray Spor Kulübünden genç Milli takım oyuncusu ve birçok takımın istediği Batuhan Tekin’i transfer etti. Batuhan Tekin’in peşinde olan birçok 2. lig takımları bulunurken Başkan Kapoğlu’nun dostlarını araya sokarak bu transferi gerçekleştirdiği öğrenildi. Batuhan Tekin U-21’de 58, 2. Lig’te 2 müsabakada oynarken 7 kez’de Milli takım forması giydi. Tekin, alt liglerde ise 132 maça çıktı.  Galatasaray’ın transfer edilen 27 Ocak 1999 doğumlu olan Batuhan Tekin için ileride doğabilecek satıştan yüzde otuz pay alacağı bilgisine ulaşıldı.

DÜZCESPOR KAMPA GİRECEK

Düzcespor Salı günü Bolu’da kamp hazırlıklarına başlayacak. Düzcespor’un Bolu’da ki kamp süresi boyunca 4 hazırlık müsabakası oynayacağı öğrenildi. Düzcespor’un Bolu’da 13 gün sürecek hazırlık kampı sonucunda oynanacak Lig maçı için Düzce’ye döneceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DÜZCESPOR TURNAYI GÖZÜNDEN VURACAK

Düzcespor golcü arayışlarında sona yaklaştı. Düzcespor’un üst liglerden bir santrofor ile anlaştığı öğrenildi. “Çilek” diye tabir edilen bu transferi sır gibi saklayan Düzcespor Transfer Komitesi transfer edilecek santraforun kulübü ile çok küçük pürüzlerin kaldığı ve bu pürüzlerin giderilmesi için yoğun çaba harcandığı öğrenildi. Dün gece yayınlanan Mustafa Yıldırım’ın sunduğu “Sportmence” programında büyük ilgi gören yeni santraforun Düzcespor Yönetim Kurulu’nun yaptığı yolladığı mesaj ile santrafor ismi açıklanmadı. Düzcespor’a olası zarar gelmemesi için yeni golcünün ismi açıklanmazken küçük pürüzlerin giderildiğinde bu transferin gerçekleşeceği öğrenildi.