Karşılaşmayı Düzce Millet Vekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Belediye Meclis Üyeleri ile TFF yetkilileri ve Taraftarlar takip etti.



Mücadelenin ilk periyodunda rakip Konyaspor temsilcimiz karşısında hızlı başladı. Konyaspor yaptığı ataklarda sayı bulurken temsilcimiz Düzce Belediyespor sayı bulamadı. Karşılaşmanın ilk periyodunu Konyaspor karşısında Düzce Belediyespor 13-21 geride kapattı. Karşılıklı ataklarla geçen 2. Periyodda farkın kapanmasına izin vermeyen Konyaspor devre sonunda ise soyunma odasına 28-37 üstün girdi.

Karşılaşmanın üçüncü periyodu büyük bir çekişmeye sahne olurken, bir ara fark 15 sayıya kadar çıktı. Temsilcimiz Düzce Belediyespor dış atışlardan sayı bularak farkın daha da açılmasına engel oldu. 3. Periyodu 55-65 geride kapattı.



Taraftar desteğini arkasına alan Düzce Belediyespor karşılaşmanın son çeyreğinin başlarında farkı 5 sayıya kadar indirdi. Büyük mücadeleye sahne olan çeyrekte Konyaspor farkın kapanmasına izin vermedi ve play off’un ilk karşılaşmasını 80-83 kazandı.



Karşılaşmanın rövanşı ise önümüzdeki 14 Mayıs Salı günü Konya’da oynanacak.

Seride 1-0 öne geçen Konyaspor evinde oynayacağı mücadeleyi kazanması halinde adını Play Off yarı finaline yazdıracak.