Düzcespor takımı yeni sezon hazırlıklarını Şıralık Tesislerinde sürdürüyor. Yeni sezonun ikinci gününde kondisyon ağırlıklı devam eden çalışmalarda kampa geçen yıldan kadroda yer alan 9 isim katıldı. Bu oyuncular arasında Düzcespor’daki geleceği en çok merak edilen isim olan Celal Berber’de yer aldı. Düzcespor’un çalışmalarında bu sezon takıma katkı sağlayabileceği düşünülen on genç isimde yer alıyor. Genç oyuncular arasında Düzceli olarak yalnızca geçen sezonu Süper Amatörde mücadele eden Doğancan Ersoy’un yer alması dikkat çekti.

GEÇEN YILI TEKRARLAMAK İSTİYORUZ
Düz koşu ve ısınma hareketleriyle devam eden antrenmanda Teknik Sorumlu Murat Şenvardar, dün başlayan çalışmaları ve Düzcespor’un kura çekimi yer aldığı grubu değerlendirdi. Şenvardar, “Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Grubumuzdaki rakiplerle ilgili olarak herkes 2. veya 3. gruba düşseydik iyiydi diyor ama fark etmez. Bana göre bizi grup daha oturaklı. Zorlu bir maraton olacak. Biz geçen sene yaptığımız şeyi tekrarlamak istiyoruz. Oyuncu grubumuzu ona göre seçiyoruz. Geçen seneden bıraktığımız arkadaşlarımız var.” dedi.

ALACAĞIMIZ OYUNCUNUN DÜZCESPOR’A YAKIŞMASI GEREKİYOR
Şenvardar, transferi ve takıma kazandırmak istedikleri oyuncularda aradıkları özellikleri paylaştı. “Transfer çalışmalarımız iyi gidiyor. Üzerinde durduğumuz oyuncuyu illa ki alacağız diye bir kaidemiz yok. Araştırıyoruz, tanıdığımız oyuncular var. Önerilen oyuncular var. Önümüzde de uzun bir süremiz var. Çalışmalarımızda bugün 2.günümüz. Her şey güzel olacak, kimse merak etmesin yönetim istediğim oyuncuları çoğunlukla alıyor. Biz kulübümüze şehrimize yakışır karakterli oyunculara bakıyoruz. Hem futboluna hem de karakterine bakarak transfer yapıyoruz. Şuana kadar aldığımız oyuncuların hepsi de öyledir.”

GENÇLERİ DEĞERLENDİRECEĞİZ
Teknik Sorumlu Şenvardar, çalışmalarda yer alan geç oyuncuların durumu hakkında düşüncelerini dile getirdi. “Geç oyuncuları kendilerini göstermek amacıyla davet ettik. Onları da burada görerek Topuk Yaylasında yapacağımız kampa kadar durumlarını göreceğiz. Aralarında bir veya iki isim bu sezon Düzcespor’a faydalı olacak şekilde çıkarsa ne mutlu bize.”

EN İYİSİNİ ALMAYA ÇALIŞACAĞIM
Geçen yıldan kadroda bulunan 9 isimle yola devam ettiklerini ifade eden Şenvardar, transfer çalışmalarında hangi mevkilere oyuncu baktıklarını ve üzerinde en çok durduğu mevkiler hakkında bilgiler verdi. “Takıma stoper ön libero, kenar oyuncuları ve forvet gerekiyor. Geçen yıldan takımımızda bulunan iki stoper ve bir tane de forvetimiz var. Bu oyuncularımızın yanına takviyeler yapacağız. 3-4 oyuncu daha alacağız gibi görünüyor. Bir stoper bir de forvet alacağım ama onda da çok fazla acele etmeyeceğim. Önemli iki mevki olduğu için en iyisini almaya çalışacağım.”
Düzcespor Ramazan Bayramının ardından yeni sezon hazırlıklarını 5 günlük Topuk Yaylasında yapacağı kampla sürdürecek.

Haber:Y.SEVER