Düzcespor’un çiçeği burnundaki Genel Kaptan’ı Serkan Verep Öncü Televizyonun hazırlayıp sunduğu Sportmence programında takımla ilgili açıklamalarda bulundu. Verep, ilk önce kendisini tanıtarak Düzce doğumlu olduğunu ve A takımına kadar Düzcespor’da futbol oynadığını söyledi.

“Benim büyük şansım şu sizler gibi büyük değerli hocalarla tanıştım. Düzce futbol camiasında bu gün sevdiğimiz insanlara çalışma şansı buldum. Ben düzce B gençten düzce Paf takıma kadar ve sonrasın da A takıma kadar düzce sporda futbol oynadım. Ve sonrasında Düzce’nin hemen hemen bütün amatör takımlarında top oynadım. Ben futbolculuk hayatımda kendime biraz dikkat etmedim. Çok futbolcu olacağım gözüyle de bakmıyordum aslında. Futbolcu olmak gibi çok büyük bir gayretim yoktu. Fakat Allah nasip etti yönetici olarak futbola tekrar döndük.  Biz tabi hiçbir zaman futboldan kopmadık”

Verep, Düzcespor’un 5 yıllık bir planı olduğunu ve Başbakanlık tarafından ayrılan bütçenin bu planı gerçekleştirmeye yeteceğini belirtirken Düzcespor’un, şehrin kalbi olduğunu da ifade etti.

“Başbakanım bütçeyi belirledi. Evet, bu yönetim kurulu bu bütçeyi kaldırabilir. Çünkü şöyle biz 5 yıllık bir palan yaptık. Bu plan doğrultusunda Düzcesporu almadan önce biz tabi başkanım talip oldu sonra yönetim kurulu kuruldu ama biz bundan önce bir on gün çalışma durumumuz oluştu. Biz başkanım ve talip olan yönetimle neler yapabileceğimizi tartıştık. Oturduk konuştuk plan program yaptık. Çünkü Düzcespor bu şehrin kalbi sayılır. Ana damarı sayılır. Tabi bu sorumluluk ağır bir sorumluluk bu Sorumluluğu biliyoruz.”

Düzcespor Genel Kaptanı Serkan Verep, bazı futbolcuların Düzcespor’a uygun fiyata gelmeyi kabul ettiklerini ve bu fiyatları başka bir takım sunsa kabul etmeyeceklerini ifade etti.

“Bu yapılanmayı  planlı programlı yapmamız gerekir. Oturduk çalıştık Doğru 2 trilyon belirledik ve şuana kadar ki çalışmalarımız da tamamen bu planı geçmeyecek görüntüsün de. Transferleri uygun fiyata yaptık hocam gerçekten. Ben şuna da şahidim farklı fiyatlar başka yerde teklif edilen ve bize düşük fiyata gelen futbolcular da var. Bizim şehircimize bizim sistemli çalışmamıza. Verdiğimiz sözlerin tarihinde tutacağımızın taahhütüne inanıp bu takıma transfer olan çok önemli futbolcular var.”

Düzcespor için çok iyi bir yönetim kurulu oluşturulduğunu söyleyen Verep, bir düzen oturttuklarını ve herkesin bir görevi olduğunu, herkesin kendi görevini yaptığını ve başkasının görevine karışılmadığını  ifade etti.

“Biz isim isim baktığımız da tabi Düzce’ de herkes önemli bir fert ama isim isim baktığımız da yönetim kurulumuz bu işe gönül veren, kendi işlerinde başarılı olmuş insanlar bana göre. Tabi ben onlardan kendimi ayırıyorum biraz daha genç olduğum için. Biz 5 yıllık plan yaptık, sistemimiz kurduk. İyi bir teknik ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Biz daha sezon başlamadan profesyonel bir yapı tutmaya başladık yönetim kurulumuzla.  Çünkü bizde herkesin görev dağılımı var. Kimse kimsenin işine karışmıyor Biz bu yapıyı oturttuk şuan da ciddi bir disiplin oturtacağız. Tesisler de ve futbolcuların yaşamlarında çok farklı hedeflerimiz çok farklı planlarımız var”

Düzcespor Genel kaptanı Verep, Düzcespor’un bir tesisinin olmadığını belirterek, Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun’un ve yönetim kurulunun öncelikli iki tane hedefinin olduğunu, bu hedeflerden birinin Düzcespor’u  bir tesis sahibi yapmak olduğunu ve ikinci hedefinin ise 5 yıl içinde takımı PTT 1. Lige çıkarmak olduğunu söyledi.

 

“Bir sistem oturtmaya çalışacağız. Çalışırken de farklı sporcuların olması biraz bizi zorlayacaktır ama bizim Başkanımız ve yönetim kurulumuzun hayallerinden bir tanesi de Düzce spora tesis yapmak zaten iki tane hayalimiz var birincisi düzce sporu 5 yıl içerisinde PTT 1 lige çıkarmak. İkinci si de Düzce sporu bir tesis sahibi yapmak. Hatta bu tesisle ilgili çalışmalarda şuan da başladı. Yerle alakalı bir görüşme yapıyoruz burası olur mu olursa nasıl olur diye planlar yapıyoruz. Daha sezon başlamadan bu tür şeylerin konuşulması beni heyecanlandırıyor. Fakat bu yönetim Allah nasip ederde bir yıl daha göreve devam ederse tesisleşme anlamında ciddi bir yol kat edecek.”

HABER: M.YILDIRIM