B Gençler Ligi'nde bu hafta Düzcespor Gençler ile Yığılcaspor karşılaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Düzcespor oldu. 14. dakika da gelişen atakta ceza sahasına yapılan orta da Düzcespor oyuncusu Doğancan topu ağlara gönderdi ve maçta Düzcespor 1-0 öne geçti.

30. Dakika da Düzcespor'un oyuncusu Sergen'in verdiği pasta yine Doğancan topu ağlara göndermekte zorlanmadı. Takımını ve kendisinin ikinci golünü atan Doğancan durumu 2-0 yaptı. Yığılcaspor'un farkı azaltma çabaları yeterli olmadı. Düzcespor oyuna ağırlığını koydu ve ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarı yine Düzcespor iyi olan taraftı.

İkinci yarının altıncı, karşılaşmanın 46. dakikasında Düzcespor yine Metehan ile gol attı. 55. dakika da Düzcespor oyuncusu Sergen ile beşinci golünü attı. Düzcespor iyiden iyiye baskısını artırdı. Üst üste geliştirdiği ataklarda tehlike oluşturmaya başladı. 79. dakika da gelişen Düzcespor atağında oyuncusu Mücahit golü buldu ve durum 6-0 oldu.

Karşılaşmanın son dakikalarında başka gol olmayınca Düzcespor maçı 6-0 kazandı. İlk maçta Düzcespor farklı galibiyet ile üç puanı alırken büyük averaj elde etmiş oldu.