Düzce Gençlerbirliği, oynayacağı Koçyazıspor çalışmalarını sürdürürken takımda cezalı oyuncu bulunmuyor. Yaptığı üç maçta 1 mağlubiyeti, 1 galibiyeti ve 1'de beraberliği bulunan Düzce Gençlerbirliği'nde Koçyazıspor maçından galibiyet alma düşüncesi hakim.

Geçen hafta yapılan Üçköprüspor maçını ve ilk üç haftayı değerlendiren Düzce Gençlerbirliği Antrenörü Hakan Ateş, Üçköprüspor maçında iyi ve baskılı oynadıklarını ifade etti. Duran toplardan iki tane gol yediklerini, ilk yarıyı da geride kapattıklarını belirten Ateş. İkinci yarıda beklenmeyen bir gol yediklerini söyledi. Maçta forvet sayılarını artırdıklarından, karşılaşma devam ederken de oyun sistemlerini değiştirdiklerinden söz eden Ateş, önce 3-2'yi sağladıklarını, maçın sonlarına doğru skoru 3-3 yaptıklarını söyledi.

Antrenör Hakan Ateş, göreve geç geldiği için, takım içinde kaynaşmanın daha istediği düzeyde olmadığına değindi. Yapılan maçlarda takımı genel olarak ta değerlendiren Düzce Gençlerbirliği Antrenörü Hakan Ateş, yeterince hazırlık maçı yapamadıklarını bu nedenle oyuncularını tanıma fırsatı da bulamadan oynamak zorunda kaldıklarını belirtti.