Koçyazıspor maçında alınan üç puanla zirve yarışında da iddiasını sürdüren Düzce Gençlerbirliği'nde, İçmelerspor maçı şampiyonluk yarışı açısından da kritik bir maç olarak görülüyor. Takımda cezalı oyuncu bulunmazken, Koçyazıspor maçının 20. dakikasında sakatlanan Murat Albayrak’ın sakatlığı devam ediyor.

Özellikle genç oyuncuların takıma kazandırılması düşünülürken, bir yandan da oyuncular takıma uyum sağlamaları amacıyla maçlarda oynatılıp riske de giriliyor. Fiziksel açıdan diğer takımlarda görülen eksiklikler yapılan antrenmanlarla kapatılmaya çalışılarak, takımda oyun sisteminin de oturtulması isteniyor.

Düzce Gençlerbirliği Antrenörü Hakan Ateş, Koçyazıspor maçı ile ilgili olarak yaptığı açıklama da, ligde iddialı takımlardan birini yendiklerini belirtti. Diğer maçlardan farklı bir şey yapmadıklarını da ifade eden Ateş, oyun tarzını benimsetmeye çalıştıklarını söyledi. Gol pozisyonlarına girdiklerini ve rakip takıma gol pozisyonu da verdiklerini vurgulayan Hakan Ateş, ayrıca takım halinde savunma ve hücuma önem verdiklerini de sözlerine ekledi.