Düzce Gençlerbirliği, Düzce İdmayurduspor’la Nurettin Zafer Stadında saat 18.00’da karşılaştı. Müsabakaya Düzce İdmanyurduspor 2 oyuncusunda yoksun çıktı. Maça iyi başlayan Düzce İdmanyurduspor çok pas yaparak Düzce Gençlerbirliği savunmasının üzerine gitmesine rağmen son vuruşlarda başarısız oldu. Düzce Gençlerbirliği 6.dakikada sağ taraftan kullandığı kornerde Düzce İdmanyurdu savunma oyuncusu ters bir vuruş yapınca topu kendi ağlarına gönderdi.

Düzce Gençlerbirliği bulduğu bu golle 1-0 öne geçti. 9.dakikada Düzce İdmanyurduspor savunmada top kaptırınca Gençlerbirliği 2-0 öne geçmeyi başardı. Bu gollerden sonra toparlanmaya çalışan Düzce İdmanyurduspor rakip kalede baskı kurarak gol aramaya çalıştı 29.ve 34.dakikalarda fırsatları kullanamayan Düzce İdmanyurduspor aradığı golü 40.dakikada Mustafa ile bularak farkı bire indirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca Düzce Gençlerbirliği devreyi 2-1 önde kapattı.

İkinci yarıda Düzce İdmanyurduspor rakibine karşı baskı uyguladı. Yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Düzce İdmanyurduspor 63.dakikada rakibinin kontra atağı sonucunda bulduğu gol ile fark tekrar ikiye çıktı. 70.dakikada Düzce İdmanyurduspor bir gol daha atarak farkı tekrar bire düşürdü. Golden sonra rakip kalede baskısına devan eden Düzce İdmanyurduspor aradığı beraberlik golünü bulamayınca müsabakadan 3-2 yenik ayrıldı. Düzce Gençlerbirliği bu müsabakada aldığı üç puan ile şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Haber:M.YILDIRIM