Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde mücadele eden Düzcespor takımı 21.09.2008 Pazar günü saat 14.00’te deplasmanda Fenerbahçe takımı ile karşılaşacak.

Hazırlıklarına tam gaz devam eden Düzcespor takımı yaptığı çift kale maç ile çalışmalarını sürdürüyor.Hafta sonu başlayacak olan 2008-2009 Deplasmanlı Süper Gençler futbol ligi öncesi Düzcespor Gençler Antrenörü Kenan Özen, takıma istenilen transferlerin yapılmadığını söyledi. Özen transfer konusunda kimi kulüpler kolaylık sağlarken kimi kulüplerin ise ekonomik koşullar nedeniyle yardımcı olmadığını belirtti. Düzcespor'un ekonomik durumunun ortada olduğunu belirten Kenan Özen, kulüplerden anlayış beklediğini de sözlerine ekledi.

Tüm bunlara ve olumsuz hava koşullarına rağmen futbolcuların motivasyonunun yüksek olduğunu, antrenmanların da adeta bayram havasında geçtiğini ifade eden Kenan Özen, 5 yıl sonra yeniden 3. Lige çıkan Düzcespor’un nerede olduğunu, ligdeki eksikliklerimizin neler olduğunu görüneceğini belirtti. Bunun yanı sıra takımda lisansı çıkmayan bir oyuncu olduğunu ve oyuncunun lisansıyla ilgili girişimlerin devam ettiğini, bir oyuncumuzun da sakatlığının tam olarak geçmeyip düz koşu çalışmasıyla idmanlara başladığını bildirdi. Sakatlığı henüz geçmeyen futbolcunun oynayıp oynamayacağının maç öncesi belli olacağını belirtti.

Kadronun henüz netleşmediğini, maça çıkacak oyunculardan 7-8’inin belli olduğunu söyledi. “Fenerbahçe maçında açık futbol sergileyip kendi düzenimizi oturtacağız. Korkup kaybetmektense cesur olup bir hedef belirleyerek oynamayı düşünüyoruz. Bu hedef de: İyi bir futbolla izleyenlere de zevk veren bir takım olmak.” diyen Kenan Özen, pazar günü yola çıkıp maçtan birkaç saat önce İstanbul’da olmayı düşünüyor.