Türkiye basketbol 2. liginde mücadele eden Düzce Gençlikspor ve Akcakoca Poyrazspor ikinci yarının ilk maçlarını oynadılar.
Gençlikspor deplasmanda kazanmayı başardı Poyrazspor kendi evinde kaybetti.
Türkiye Basketbol ikinci liginde mücadele eden temsilcilerimiz ikinci yarının ilk maçlarını oynadılar.
Ligin ilk yarısında iki maçı kazanan ve ligin sonlarından kurtulamayan Akcakoca Poyrazspor ikinci yarının ilk maçını Akcakoca'da oynadı.
Işıkspor'u konuk eden mavi beyazlı temsilcimiz güçlü rakibine karşı pek direnmesine rağmen üstünlük kuramadı ve karşılaşmayı kaybetti.
70-88 biten müsabakada rakibine 18 sayı farkla boyun eğen Poyrazspor ligin sonlarından yine kurtulamadı.
Ligin lik yarısının son haftasında oynadığı maçı kazanan ve tek galibiyetle ilk yarıyı tamalayan Düzce Gençlikspor ikinci yarının ilk maçında İstanbul deplasmanında yeni nesil takımıyla karşılaştı.
Amerikalı oyuncununu üstün performas göstermesi attğı 26 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken takımınıda ateşleyen oyuncu oldu.
Baştan sona oyun disiplininden kopmayan ve rekibine boş alan bırakmayan maçı kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapmayı başaran temsilcimiz mücadeleden 84-92 galibiyetle ayrıldı ve üst üste ikinci galibiyetini alarak gelecek için umut verdi.
Baş antrönör Behcet Üner'in bu takımı ligde tutmak için tüm Düzcelilerin de desteği ile elimizden geleni yapacağız açıklamalarının ardından takımın üstün performans göstermesi kısada olsa devre arasını iyi değerlendirdiklerini gösteriyor.
Basketbol severlerin bundan sonraki maçlara daha çok ilgi göstermeleri ve takımı yanlız bırakmayarak maçlarda tribünlüri doldurmalarıyla bu takım ligde kalmayı başaracağının ilk sinyallerini vermiş oldu.