Nu-Door Düzce Gençlikspor basın toplantısı düzenlerken toplantıya Antrenör Behçet Üner, Soner ve Eyüp katıldı. Behçet Üner geçen hafta oynanan Mülkiye maçı ve yarın oynanacak olan Genç Banvitliler maçını değerlendirdi. Mülkiye maçının kazanılmasına rağmen iyi oynamadıklarını belirten Antrenör Behçet Üner, son periyottaki oyunla kazandıklarını ifade etti.

Maçın zor olduğunu ve bu tip maçlarında zor geçtiğini bildiklerini kaydeden Üner, her maçı kazanmak için çıktıklarını vurguladı. Genç Banvitliler maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Behçet Üner, rakiplerin zayıf veya güçlü olduğuna bakmadan her maça kazanmak için gittiklerini söyledi.

Üner, Takımda Barkın'ın sakatlandığını, üst adalesinde sorun olduğuna değindi. Uğurcan ile de yollarını ayırdıklarını dile getiren Behçet Üner, bunların dışında eksikliklerinin olmadığını açıkladı. Tofaş maçının 26 Aralık Cuma Günü saat 18.00'da oynanacağını söyleyen Behçet Üner, Tofaş maçını düşünmediklerini Genç Banvitliler maçına odaklandıklarını belirtti.