Türkiye Basketbol ikinci liginde mücadele eden Düzce Gençlikspor Pazar günü Aliağa Belediyesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Bu gece yola çıkacak olan Gençlikspor takımı maçı kazanıp yola devam etmek istiyor.

Zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediklerini belirten Düzce Gençlikspor antrenörü Altay Kansak, “Aliağa Belediyesi güçlü bir ekip ve hedefleri 1. lige çıkmak. Ama bizde ligde çok iyi şeyler yapabileceğimizi gösterdik. Takımımız ile daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.”dedi. Amerikalı oyuncu Joel Box’ın takıma katıldığını da belirten Kansak, “Joel’inde izni tamamlandı. Takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. Joel eski takımıyla da antrenman yapmış. Yani performansı çok iyi.Son antrenmanla hazırlıklarımızı tamamladık ve hazır bir şekilde Aliağa Belediyesi’nin karşısına çıkacağız. İyi sonuçla döneceğimize inanıyorum.” Dedi

Gençlikspor en son Anadolu Üniversitesi ile kendi evinde oynadığı maçı 120-87 kazanmıştı. Düzce Gençikspor 14 puanla 7. Sırada yer alırken, Aliağa Belediyesi 17 puanla grubunda lider bulunuyor.