Türkiye Basketbol 2. Ligi temsilcilerimizden Düzce Gençlikspor kendi evinde Gölcük Belediyespor basketbol takımını ağırladı. Çok rahat oyun sergileyen Gençlikspor karşılaşmadan 80-65’lik skorla galip ayrılarak Play Off yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Gençlikspor maça çok iyi başladı ve ilk periyodu 19-11 kazandı. İkinci periyotta farkı açmaya başlayan Gençlikspor periyodu 20 sayı farkla 43-23 kazandı ve soyunma odasına bu skorla gitti.

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda çok rahat bir oyun sergileyen ve hücumu ile göz dolduran Gençlikspor bu periyodu 61-43 kazandı. Son periyotta ise rahatlayan Düzce Gençlikspor ard arda bulduğu basketler ile ligden düşme tehlikesi yaşayan Gölcük Belediyesporu 80-65’lik skorla mağlup etti ve Gençlikspor play off yolunda büyük bir atmış oldu.

Gençlikspor Antrenörü Altay Kansak kendileri için maçın çok rahat geçtiğini ve bundan sonra play off maçlarını düşünerek oynayacaklarını ve play off ta Poyrazspor takımı ile karşılaşmak istemediğini söyleyen Kansak “her iki takımın taraftarlarının birbirlerini kırmalarını istemiyorum” diye söyledi.