Nu-Door Düzce Gençlikspor Antrenörü Behçet Üner geçen hafta Yeşilyurt maçını iy bir oyunla kazandıklarını ifade etti. Üner,Oyuncuların iyi mücadele ettiğini ve ilk defa Düzce'de rahat bir maç kazandıklarını kaydetti. Bugün oynanacak olan Mülkiye maçı ile ilgili olarak ta değerlendirmede bulunan Üner, Mülkiye'nin son sırada olduğunu, galibiyetinin bulunmadığını ve bunun konsantrelerini azalttığını söyledi.

Ancak her rakip önemlidir düşüncesiyle maça çıkacaklarını ve bunu oyuncularına motive etmeye çalıştıklarını belirten Üner, alacakları iki galibiyet ve rakiplerinin sonuçlarına göre dördüncü olma şanslarının bile bulunduğunu vurguladı. Son maçı Tofaş ile oynayacaklarını dile getiren Nu-Door Düzce Gençlikspor Antrenörü Behçet Üner Tofaş'ın namağlup olduğunu, ancak yenilmeyecek takım bulunmadığını söyledi.

Play-0ff için de görüşlerini belirten Nu-Door Düzce Gençlikspor Antrenörü Behçet Üner, Play-Off'ta hedeflerinin ilk turu geçmek olduğunu kaydetti. Bugün yapılacak olan Mülkiye maçı öncesinde takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.