Türkiye Erkek Basketbol ikinci lig B grubunda mücadele eden Düzce Gençlikspor deplasmanda Gelişim Koleji ile karşılaşıyor. Gençlikspor karşılaşma için İzmir’e gitti.

Gençlikspor en son kendi evinde Ankara Basketbol takımını Orbay’ın son saniyede attığı üçlük ile mağlup ederek 6. sıraya yükselmişti. Büyük bir başarı elde eden Gençlikspor başarılarına bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor. Sezonun ilk devresinde Gelişim Kolejini ağırlayan Gençlikspor Gelişim Kolejini 95-76 mağlup etmeyi başarmıştı. Şimdi deplasmanda karşılaşacak olan Gençlikspor İzmir’den galibiyet ile dönerek yükselişine devam etmek istiyor.

Maçı kazanarak play off yolunda önemli bir başarı elde edecek olan Gençlikspor hazırlıklarını tamamladı. Takımda önemli bir sakatlık olmadığını ve maç hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Gençlikspor antrenörü Altay Kansak, “Takım olarak hazırlıklarımızı tamamladık ve maç saatini bekliyoruz. Maçı kazanarak hem üst sıralara yükselmek hem de play off yolunda önemli bir başarı elde edeceğiz. Gelişim Kolejini daha önce 95-76 mağlup etmiştik. Ama şimdi deplasmanda karşılaşıyoruz. Seyircimiz olmasa bile biliyoruz ki kalpleri bizimle ve bizi destekliyorlar. Biz maçı kazanarak deplasmandan galibiyet ile dönmek istiyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Düzce Gençlikspor 8 galibiyet, 7 mağlubiyetle 23 puanla 6. sırada yer alırken, rakibi Gelişim Koleji ise 7 galibiyet, 8 mağlubiyetle 22 puanla 8. sırada yer alıyor.