Nu-door Düzce Gençlikspor bu hafta kendi evinde Yeşilyurt ile karşılaştı, Nu-Door Düzce Gençlikspor Barkın, Marvett, Alpay, Erman, Soner, beşlisiyle, Yeşilyurt Timuçin, Özgür, Johnny, Mehmet, Atalay beşlisiyle maça başladı.

Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, CHP Belediye Başkan Adayı Evren Kuşçuoğlu ve AKP Belediye Başkan Adayı İsmail Bayram'da maçı izlemeye geldiler. Play-Off'u garantileme maçında Nu-Door Düzce Gençlikspor 1. periyotta ilk basketi atan taraf oldu. Rakibinin faul haklarını da erken doldurmasını avantaj sağlayan Nu- Door Düzce Gençlikspor, attığı basketlerlede farkı açmaya başladı. İlk periyotu Nu-Door Düzce Gençlikspor 19-7 önde tamamladı.

2.Periyotu da Nu-Door Düzce Gençlikspor 38- 23 üstün kapatırken, ikinci yarıyı da 15 sayılık farkla önde bitirdi. Play-Off'a emin adımlarla giden Nu-Door Düzce Gençlikspor 3. periyotta da üstün olan taraftı. Üst üste sayı kazanmaya devam eden Nu-Door Düzce Gençlikspor farkı iyice açmaya başladı. Rakibine sayı kazandırmayan Nu-Door Düzce Gençlikspor bu periyodu da 51- 37 önde bitirdi.

Son periyotta Nu-Door Düzce Gençlikspor Yeşilyurt'un potadan boş dönmesinden de faydalandı ve iyi bir oyunla maçta fark attı. Nu-Door Düzce Gençlikspor son periyodu 75-56 kapatırken maçı da kazanmış oldu. Gençlik, bu galibiyetle Play-Off'u da garantilemiş oldu.