TB2L'de mücadele eden Düzce Gençlikspor Antrenör Behçet Üner ile anlaştı. Üner Gençlikspor'a dönmesiyle ilgili olarak, “ Olin Gençlik'te başarılı ama mutlu değildim” dedi. Kulüp binasında basın toplantısı yapılarak sözleşme imzalandı. Sezona Olin Gençlik'le başlayan Behçet Üner, anlaşmanın karşılıklı fesh edilmesinini ardından Düzce Gençlik ile masaya oturdu.
Kulüp Başkanı Tolga Taşkın yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak, “Behçet Üner'le sözleşme imzaladık. Dün Düzce'ye geldi. Sezon sonuna kadar Düzce Gençlikspor'da Antrenörlüğü kabul etti. Yardımcılığını yine sezon başında bizlerle beraber olan Hakan Kocakurt yapacak. Takıma takviye düşündüğümüz oyuncular var. Herkese hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah ileri de sezon sonunu play-offta tamamlamak istiyoruz. “ dedi.
Behçet Üner ise düşüncelerini aktararak, . “ Biliyorsunuz ben sezonun başında Olin Gençlik'te çalışıyordum. Karşılıklı anlaşmaları fesh ettik. Orada başarılı, ama mutlu değildim. Mutlu olduğum yerde olmak benim için en önemli şey. Düzce'nin başarısı için her zaman hizmete hazırım. Burada başarılar devam edecek. Başkanın dediği gibi play-offa girmek hedefimiz. Takıma yeni takviyeler gerekiyor. Sabah ve akşam idman yaptık. Daha genç oyuncular var. Takımı ben kurmadım, ama bildiğim oyuncular var. Yeni üç tane takviye yapacağız. Uzun pozisyonunda araştırmalar devam ediyor. Şu anda isim vermek istemiyorum. Gard pozisyonunda ve atıcı pozisyonunda da ihtiyaç var. Uzun oyuncu Bilecik'ten gelecek. Amerikalı'nın performansına bakacağız. Ben daha önce Amreikalıyı kasetlerden seyrettim. Bildiğim bir oyuncuydu. “ şeklinde konuştu.