Düzce Gençlikspor son 6 maçtan beş tanesini kazanarak ligden küme düşmemek adına büyük bir başarı gösterdi.
Pazar günü Düzce'de Beykozspor'la karşılaşacak olan kırmızı lacivertliler karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaları durumunda küme düşme korkusundan kurtulmuş olacak. Baş Antrönör Behçet Üner üç hafta önce yaptığı açıklamada önümüzdeki üç maçı kazanırsak ligden düşmeyiz bu maçlar tam bir final niteliği taşıyor. Açıklamasında bulunmuş ve ilk iki maçı kazanan Gençlikspor şimdi üçte üç yapmak ve son sıralardan kurtularak rahat bir nefes almak istiyor.
Basketbolcular hafta içi okullarda öğrencilerle söyleşilere katıldıklarında Öncütrük Koleji öğrencileri tarafından "Dokuz maçın tamamında yenildiniz. Son altı maçın beş tanesini kazandınız. Nasıl olduda böyle bir sonuç ortaya çıktı." sorusuna sporcular hem ligi hemde birbirimizi tanıma fırsatı olmadan maçlara çıktık ilerleyen zamanı içinde takım olarak uyum sağladık ve baraşılı sonuçlar aldık. Bundan sonrada tüm maçlarımızı kazanıp korkulu rüya görmek istemiyoruz dediler.
Gençlikspor yarın saat 16:00 da başlayacak olan maçda taraftarların desteği ile maçı kazanıp ligde kalmak için son virajı almış olacak.