Çekilen sıkıntılara rağmen sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Düzce Gençlikspor yönetimi son kez bir araya gelmek amacıyla dayanışma gecesi düzenledi. Yönetimin kendi çabaları ile bu başarılara imza atan Gençlikspor play off maçlarının ardından sezonu tamamladı.

Düzenlenen dayanışma gecesine katılan davetliler  için çeşitli sürprizler hazırlandı ve bunların gerçekleşmesi için çalışmalar sürüyor. Her şeyin kusursuz olmasını isteyen Gençlikspor yönetimi hazırlıklarını tamamlamaya çalışırken bir yandan da katılacak olan sanatçıların programlarını ayarlamaya çalışıyor. Geceye Star TV de yayınlanan Popstar Alaturka yarışmasında finale kalmayı başaran Düzceli  Ercan Tok katılacak.

 

Birkaç sanatçı ile daha görüştüklerini belirten Gençlikspor Kulüp başkanı Serkan Tut, “Kesin olmamakla birlikte Popstar yarışmasında finale kalan bir diğer yarışmacı Mehtap’ta geceye katılabilir. Birde Ud sanatçısı olabilir ama bunlar netlik kazanmadı” dedi

Ayrıca Eyüpspor Kulübü eski başkanı Hayati Çitftçi’ye ait olan ve Düzce Gençlikspor’a bağışladığı 34 DZC 81 araç plakası da gecede açık artırma satılacak.