Türkiye Basketbol 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden Nu- Door Düzce Gençlikspor'da 6 oyuncunun birden grip olması, Çanakkale Belediyespor maçı öncesi takımı sıkıntıya soktu.

Geçen hafta yapılan basın toplantısında İTÜ maçı öncesi açıklamalarda bulunan Gençlikspor Antrenörü Behçet Üner, hakemlerin ünlü oyuncuların etkisi altında kaldıklarını, verilen kararlarda bu oyuncuların etkili olduğunu söylemiş, konuyla ilgili korkularını dile getirmişti. İTÜ maçında aynı olayların yaşanması, hakemlerin Gençlikspor aleyhine karar vermesi İTÜ maçının kaybedilmesine neden oldu.

Düzce Gençlikspor'un yaşadığı şanssızlıklar bu kadarla kalmadı. Hafta içerisinde Çanakkale Belediyespor maçı hazırlıkları yapılırken 6 oyuncunun grip olması nedeniyle Akçakoca Poyrazspor ile yapılacak olan hazırlık maçı iptal edildi. Çanakkale Belediyespor ile deplasmanda oynayacak olan Nu-Door Düzce Gençlikspor'da neredeyse takımın hepsi hastalanmış durumda. Maça sayılı saatler kalırken, nasıl bir kadro oluşturulacağı merak konusu. Önemli bir maç niteliği taşıyan Çanakkale Belediyespor karşılaşması öncesinde Nu-Door Düzce Gençlikspor 'un şanssızlıkları yenerek maça motive olması bekleniyor.